8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού - πρωταθλήτρια ομάδα στο μπάσκετ κοριτσιών ,του σχολικού πρωταθλήματος Πειραιά


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τα κορίτσια του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού οι οποίες, με την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Τσίγκα, κατέκτησαν , αήττητες με τρεις νίκες, την πρώτη θέση στο ΜΠΑΣΚΕΤ του σχολικού πρωταθλήματος Πειραιά . Στο τελευταίο ματς στις 6-4-2016, που θα έκρινε την πρωταθλήτρια τα κορίτσια του 8ου Γυμνασίου νίκησαν με άνεση το Ράλλειο Γυμνάσιο με 24-5.

Περισσότερα...

Η ίδρυση της Α.Ε. ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ είναι γεγονός


Εδώ και λίγους μήνες μια ομάδα δημοτών της πόλης μας,  μεταξύ αυτών αρκετών αστυπαλιτών, αποφασίσαμε την ίδρυση μιας ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας που συνδυάζει το όνομα του αγαπημένου μας νησιού και της πόλης που κατοικούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Περισσότερα...

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 4ο Λύκειο ΚορυδαλλούΕκδηλώσεις με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού διοργανώνει το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. 
Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που εορτάζεται η μέρα μετά την καθιέρωση της πρώτης Δευτέρας του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους ως Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ενταγμένης στο ευρύτερο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου», από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερα...

Στα Social Media