Από τον Κορυδαλλό στο Τόκιο

Έιντζι Κορόνα: Πορτρέτο αστέγου

35cm x 44cm Ξηρή χάραξη σε Plexiglas

Η Έιντζι Κορόνα είναι μια Κορυδαλλιώτισσα καλλιτέχνης, η οποία ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα στα 8 της χρόνια. «Μετακόμισα στον Κορυδαλλό», λέει η ίδια, «πήγα στο 11ο Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια στο 2ο Γυμνάσιο και έπειτα στο Λύκειο. Πάντα μ' άρεσε να ζωγραφίζω και να μαθαίνω πράγματα για την τέχνη, όμως στο Γυμνάσιο που έκανα καλλιτεχνικά με την κ. Ιορδάνογλου ήρθα πολύ πιο κοντά στο αντικείμενο.

Περισσότερα...

Απόκτησε απολυτήριο Γυμνασίου σε δύο χρόνια

Περισσότερα...

Την πρωτοχρονιά η κοπή της πίτας του Δήμου Κορυδαλλού


Πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του απευθύνει ο Δήμος Κορυδαλλού για την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:30. Η κοπή θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη στην αίθουσα του Δ.Σ του Δημαρχείου (Γρ. Λαμπράκη 240).

Περισσότερα...

Εντυπωσιακή η πλατεία Μέμου μετά την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης

Παραδόθηκε στους κατοίκους η νέα πλατεία Μέμου μετά την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης. Οι εργασίες, που διήρκεσαν εννέα μήνες, μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της Αττικής έκτασης 15 στρεμμάτων, καθιστώντας την πιο λειτουργική και προσβάσιμη, με σύγχρονη αισθητική, νέα παιχνίδια και αισθητά περισσότερο πράσινο. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα στην πόλη, το οποίο σε συνδυασμό με την ανάπλαση της οδού Δημητρακοπούλου και την κατασκευή του Μετρό στην πλατεία Ελευθερίας, συμβάλλει στη συνολική αναβάθμιση του κέντρου της πόλης.

Περισσότερα...

Στα Social Media