Κούλουμα στο Δημαρχείο του Κορυδαλλού παρά την βροχή

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε τους Κορυδαλλιώτες να συμμετέχουν στα Κούλουμα που οργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού.

koulouma
koulouma

Μπορεί να μην πετάξαμε αετό φέτος την Καθαρή Δευτέρα, όμως με την βοήθεια του Συνδέσμου Απανταχού Αστυπαλαιέων «Παναγία η Πορταΐτισσα» , της Ένωσης Κρητών Κορυδαλλού- Νικαίας «Άγιος Ανδρέας Κρήτης» και του Συλλόγου Ποντίων Κορυδαλλού «ο Εύξεινος Πόντος», οι Κορυδαλλιώτες που αψήφησαν την βροχή και βρέθηκαν στον χώρο του Δημαρχείου για να συμμετέχουν στο παραδοσιακό γλέντι και να γευτούν τα σαρακοστιανά εδέσματα, είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να ξεφύγουν λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα.

koulouma
Τον τόνο στην εκδήλωση έδωσαν όπως κάθε χρόνο οι νεαροί Κρήτες και Αστυπαλίτες αλλά και όλα τα μέλη των Συλλόγων της πόλης μας που με το κέφι αλλά και την εθελοντική τους διάθεση συμβάλλουν στην επιτυχία της «κόντρα στον καιρό».

koulouma
koulouma
koulouma
koulouma
koulouma  koulouma
«Έκπληξη» για τους παρευρισκόμενους η παρουσία της Ιαπωνικής τηλεόρασης που βρέθηκε κοντά μας στο πλαίσιο αφιερώματος στη χώρα μας και ειδικά στην Αστυπάλαια την οποία επέλεξαν ως ένα από τα ωραιότερα και πιο παραδοσιακά νησιά.

koulouma
Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η παρουσία της ΕΔΟΚ η οποία πάντα φροντίζει για την ασφάλεια όλων των διοργανώσεων του Δήμου.

koulouma 
Και του Χρόνου... 

Στα Social Media