Η Κούκι το Κοκεράκι - μια φιλοζωική ιστορία

Γεια σας,

Είμαι η Κούκι, ένα Κοκεράκι. Όταν γεννήθηκα όλοι έλεγαν πόσο όμορφη είμαι, πόσο χαριτωμένη και παιχνιδιάρα. Όλοι με ήθελαν δική τους. Με αγόρασε μια οικογένεια, χριστουγεννιάτικο δώρο για τον μικρό τους γιο. Έμεναν σε ένα μεγάλο και φωτεινό σπίτι με κήπο. Ήταν πολύ όμορφα μαζί τους. Το μικρό μου αφεντικό ήταν πολύ γλυκό. Με γέμιζε χάδια και αγκαλιές. Κοιμόταν μαζί μου στο πάτωμα και όλη μέρα παίζαμε. Μετά από λίγο καιρό όμως άρχισαν τα προβλήματα. Η οικογένεια έπρεπε να αλλάξει πόλη και να μετακομίσει σε ένα μικρότερο σπίτι.

Περισσότερα...

Η τέχνη της… γαστρονομίας!


 Έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή των νεοελλήνων. Στην αρχή διστακτικά, αφού δεν αφορούσε παρά ελάχιστους μυημένους. Η επιμονή και υπομονή πολλών πρωτοπόρων και η αλλαγή αντίληψης ότι το ποιοτικό φαγητό δεν είναι απαραίτητα ακριβό, εισήγαγε τη γαστρονομία στο λεξιλόγιο μας, αλλά και στη ζωή μας. Είναι τελικά η γαστρονομία τέχνη; Και γιατί ο Δήμος Κορυδαλλού θέλει να την αναδείξει σε πρωταγωνιστή; Οι απαντήσεις από την Ευδοξία Πετμέζογλου. 

Περισσότερα...

Μετεωρολογικός Σταθμός στο 4ο Λύκειο Κορυδαλλού

meteo
Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου το Αστεροσκοπείο Αθηνών τοποθέτησε στον χώρο του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού μετεωρολογικό σταθμό τα δεδομένα του οποίου θα προωθούνται άμεσα στη Μετεωρολογική Υπηρεσία με τη βοήθεια του δικτύου του σχολικού εργαστηρίου Φυσικής.

Περισσότερα...

Στα Social Media