Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "Artemotion Xpress in Europe", στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 6η και τελευταία διεθνική δραστηριότητα μάθησης, διδασκαλίας και κατάρτισης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Artemotion Xpress in Europe” χρηματοδοτούμενο από το ΙΚΥ.

 

Για μία ολόκληρη εβδομάδα (16–20.10.2017) το σχολείο μας φιλοξένησε 17 συναδέλφους από τις χώρες της σχολικής σύμπραξης (Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία και Σλοβενία) όπου συμμετείχαν σε δραστηριότητες σχολικές, σε δημιουργικά εργαστήρια και σεμινάρια ενώ ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ελληνικά αξιοθέατα και τον ζεστό μας ήλιο.

Η εξτρά αυτή κινητικότητα – δραστηριότητα ολοκληρώθηκε με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού και του Δημάρχου μας Σταύρου Κασιμάτη, αρωγός πάντα των προσπαθειών μας.

Για το λόγο αυτό, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού ευχαριστεί θερμά τον Δήμο μας που με τη βοήθειά του καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στους εταίρους μας και όλοι αποχώρησαν έχοντας γευτεί την ελληνική φιλοξενία, το ελληνικό φιλότιμο, την ελληνική ειδική αγωγή που συναγωνίζεται επιτυχώς τα ευρωπαϊκά πρότυπα, την ελληνική κουλτούρα, το ελληνικό πνεύμα και τον αξιοζήλευτο πολιτισμό μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δρώμενα της εβδομάδας στον παρακάτω σύνδεσμο καθώς και πολλά ενδιαφέροντα βίντεο της επιτυχημένης και άψογης διοργάνωσης εδώ: http://blogs.sch.gr/dimeidkor/?p=9107


Μουρελάτου Σταμούλα,

Εργοθεραπεύτρια, Γενική Συντονίστρια του έργου “Artemotion Xpress in Europe”

 

 

 

Στα Social Media