Δήμος Κορυδαλλού και Ένωση Γονέων βράβευσαν τους νέους φοιτητές

vraveusi
Σταύρος Κασιμάτης: Εκδήλωση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθη-τών του Κορυδαλλού στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση των Συλλόγων Γονέων.
Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα του «Σινέ Παρά-δεισος» βραβεύτηκαν 360 μαθητές των πέντε γενικών Λυκείων, του ΕΠΑΛ και του Εσπερινού Λυκείου που πέρασαν με επιτυχία τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου.

epityxontes
«Τιμούμε όμως και αυτούς που είναι  αποφασισμένοι είτε να ξαναδώσουν τη μάχη, είτε να βγουν σε άλλους στίβους να αγωνιστούν και να κερδίσουν, ακριβώς γιατί γνωρίζουμε ότι η ζωή κερδίζεται από τους μαχητές και τους αγωνιστές και εσείς είστε το λαμπρότερο κομμάτι τους.» ανέφερε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. Απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές τόνισε: «Μην επιτρέψετε σ’ αυτήν την πραγματικότητα να σας γίνει τροχοπέδη. Με πείσμα, δύναμη και αγωνιστική διάθεση, οραματιστείτε και οικοδομήστε ένα καλύτερο μέλλον. Η οικονομική συγκυρία, τα λάθη της πολιτείας, τα λάθη της δικής μας γενιάς γνωρίζουμε ότι σας δημιουργούν αβεβαιότητα και προβληματισμό. Μην μείνετε όμως μόνο σ’ αυτό. Μπορείτε να διδαχθείτε από τις δικές μας εμπειρίες και τα λάθη. Αυτό σας ζητάμε κι αυτό περιμένουμε από σας. Να γίνετε καλύτεροί μας. Να πυροδοτήσετε, με τη δική σας φρεσκάδα, καθαρότητα και δύναμη, ένα νέο πεντακάθαρο όραμα για το μέλλον».
Αναφερόμενος στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τη χώρα και την παιδεία, υπο-γράμμισε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού με τις δικές του δυνάμεις εξασφάλισε στους μαθητές της πόλης σχολεία ασφαλή, όμορφα και φιλόξενα, καθώς και έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων των κατοίκων.

epityxontes

Την εκδήλωση «άνοιξαν μουσικά» οι μαθητές του 1ου Λυκείου Στέλιος Κακαβελάκης, Κων/νος Καράβης, Χρήστος Κουμουρόγλου και Χρύσα Τσακίρη, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και η Πρόεδρος της Ένωσης Ευγενία Μπατμάνογλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών ανά σχολείο.

1ο ΛΥΚΕΙΟ
2ο ΛΥΚΕΙΟ
3ο ΛΥΚΕΙΟ
4ο ΛΥΚΕΙΟ
5ο ΛΥΚΕΙΟ
ΕΠΑΛ
ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ

 

 

Στα Social Media